Accident grav în localitatea 2 Mai, produs de un șofer beat

Ambulanță la intervenție

Accidentul a avut loc în jurul orei 2.20, în localitatea 2 Mai. Patru persoane au ajuns la spital după intervenția pompierilor de la descarcerare și a echipajelor medicale ale SAJ.

Polițiștii constănțeni au stabilit că, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism marca Peugeot pe DN39, în localitatea 2 Mai, dinspre Mangalia către Vama Veche. Când a ajuns la intersecția cu strada Mărului, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia, condus de un bărbat, de 45 de ani.

A fost nevoie de intervenția pompierilor unui echipaj de descarcerare al ISU Dobrogea pentru a le scoate pe victime din mașini.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor 2 conducatori, precum și a 2 pasageri, din primul autoturism.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța:

  • o victimală – traumatism cranio cerebral;
  • o victimă – fractură deschisd humerus, fracturi costale;
  • o victimă – traumatism coloană vertebrală, traumatism toracic;
  • o victimă – traumatism toracic forte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*