Accident feroviar în Portul Constanța. Un autoturism și un tren s-au ciocnit, iar șoferul mașinii a scăpat nevătămat

Accident feroviar în Portul Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Un accident feroviar a avut loc vineri dimineața în Portul Constanța, după ce un autoturism și un tren s-au ciocnit. În urma impactului, șoferul mașinii a scăpat nevătămat și a refuzat transportul la spital.

Pompierii au fost solicitați să intervină vineri dimineață la un accident feroviar după ce un autoturism și un tren s-au ciocnit, incidentul având loc în Dana 54 din Portul Constanța.

La fața locului au acționat o autospeciala de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță terapie intensivă mobilă Smurd C. Echipele de intervenție au găsit un bărbat încarcerat. Acesta a fost scos din mașină, evaluat medical, dar a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*