Aburii alcoolului i-au reunit pe un șofer și o șoferiță în intersecția străzii Portiței cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au fost solicitați în data de 19 octombrie, în jurul orei 1.35, să intervină la un accident rutier înregistrat pe raza municipiului Constanța, în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului au găsit o conducătoare auto care a recunoscut că s-a urcat băută la volan și un conducător auto, care a refuzat toate testările posibile încercate de către polițiști pentru a stabili dacă și el a consumat alcool.

Accidentul a fost produs, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, de un bărbat de 62 de ani,  a condus o autoutilitara, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, dinspre Casa de Cultură către Dacia. Când a ajuns la intersecția cu strada Portiței, din cauza neatenției în conducere, a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism, condus de o femeie, de 32 de ani. În urma impactului, a fost proiectată către înainte într-un alt autoturism, condus de o femeie, de 38 de ani, care a fost rănită ușor.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că șoferița din a doua mașină se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul vinovat și care emana halenă alcoolică, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și, de asemenea, de a se supune recoltării probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*