Absolvenți ai școlii de poliție, încadrați în structurile de poliție constănțene

Absolvenți ai școlii de poliție, încadrați în structurile de poliție constănțene. FOTO: IPJ Constanța

A fost o zi cu emoții la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, unde, începând cu data de 10 aprilie, 94 de agenți de poliție debutanți au fost încadrați în funcții.

Potrivit IPJ Constanța, cei 94 de agenți debutanți de poliție, promoția aprilie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr Câmpina”, au fost repartizați, în funcţie de media obținută la absolvire, în structurile operative ale Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, în mediul urban și rural.

Polițiștii nou încadrați au fost prezentați personalului unității, au fost instruiți cu privire la regulamentul interior și activitățile pe care urmează să le desfășoare în perioada imediat următoare, intrând în programul specific de tutelă, cu durata de șase luni, în care își vor însuși atribuțiile, sarcinile și responsabilităților specifice pe care le vor avea de realizat.

Agent de poliție Bianca Doinița Cătăuță. FOTO: IPJ Constanța

Șeful promoției aprilie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr Câmpina” este agent de poliție Bianca Doinița Cătăuță, din comuna Vulturu, județul Constanța, care a absolvit școala de poliție cu media 9,70.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*