Abonații RAJA de pe mai multe străzi din Eforie Nord nu au apă din cauza unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

O avarie la o conductă a RAJA din Eforie a lăsat fără apă potabilă mai mulți abonați.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, la intersecția străzilor Traian cu 23 August în localitatea Eforie Nord, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă în cursul zilei de 15 iunie, în intervalul orar 8.15 – 12.15.

Sunt afectați abonații de pe străzile 23 August, Alexandru Ioan Cuza și Aleea Perlei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*