Trei străzi din Constanța au rămas fără apă caldă

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Trei străzi din Constanța au rămas fără apă caldă din cauza unei avarii a Electrocentrale Constanța SA.

Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 15 iulie, că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 170. În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul: strada Dezrobirii, strada Eliberării, strada Nicolae Milescu.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare constănțenii pot suna la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*