Abonații RAJA de pe bulevardul Lăpușneanu și zona Pieței Tomis III nu au apă din cauza unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 24 decembrie la conducta de alimentare cu apa de pe bd. Al. Lapusneanu, cu diametrul de 150 mm, din municipiul Constanța, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul orar 09,45 – 12,30.

Sunt afectati consumatorii de pe bd. Al. Lăpușneanu, blocurile L 7 și L8, cei arondați Punctului Termic 117 și cei zona Piața Tomis III.

„Ne cerem scuze fata de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile, în cel mai scurt timp,“ au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*