Abonații RADET arondați punctelor termice 122 și 123 nu au apă caldă din cauza unei avarii

Mai multe puncte termice ale RADET au fost afectate de avarii. FOTO Cătălin Schipor

RAJA S.A. a comunicat în data de 12 decembrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctele termice nr. 122 si 123. În consecinţă, în lipsa apei reci, au fost oprite instalaţiile RADET noastre care asigură distribuţia energiei termice în zona: Tomis Nord în perimetrul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu, străzile Soveja, Adamclisi și Suceava.

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu vor fi asigurate consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relaţii suplimentare, abonații afectați pot suna la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*