ABADL Constanța organizează licitație pentru plajele rămase libere

Plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu
Plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Națională „Apele Române“ – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral anunță că organizează licitație publică pentru atribuirea sectoarelor de plajă libere.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă este licitație publică. Tipul contractulu este de închiriere. Durata închirierii este de unul sau mai multe sezoane estivale.

Caietul de sarcini se poate procură, începând cu data de 03.05.2018, de la sediul Administrației Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral din Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 127 – Biroul Mecanism Economic și Sinteze Economice –et. 2, contra sumei de 399,89 lei (cu TVA inclus).

Ofertele pentru licitație se vor depune la secretariatul A.B.A. Dobrogea-Litoral, până la data de 11 mai ora 14.00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, din Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 127 în perioadă 14 – 18 mai ora 10.00.

Durată de valabilitate a ofertelor va fi de cel puțin 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor. Limbă de redactare a ofertei: LIMBĂ ROMÂNĂ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*