A fost reținut pentru 24 de ore băiatul de 15 ani care a distrus anvelopele la peste 20 de mașini

Sediul IPJ Constanța. FOTO CTnews.ro

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe băiatul de 15 ani care a distrus anvelopele la peste 20 de mașini, în cartierul Viile Noi.

“La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Șoseaua din Vii.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 25 septembrie a.c., persoana bănuită a fost identificată ca fiind un minor, de 15 ani.

Astăzi, 27 septembrie, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*