Sinucidere la Medgidia: un bărbat s-a aruncat de pe podul rutier după ce ar fi pierdut sume mari la jocuri

Podul rutier din Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii din Medgidia au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, a fost găsit mort sub podul rutier din oraș. Primele date ale anchetei arată că acesta s-ar fi sinucis, sărind de pe pod.

Potrivit IPJ Constanța, în dimineața zilei de sâmbătă, 15 ianuarie, în jurul orei 07.50, polițiști din Medgidia au fost sesizați printr-un apel 112 cu privire la faptul că, la piciorul podului rutier din localitate se află o persoană decedată, căzută de la înălțime. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din Medgidia.

Din cercetări a reieșit faptul că acesta ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 14/15 ianuarie. Primele date arată că acesta s-ar fi sinucis, sărind de pe pod, după ce ar fi pierdut la jocuri o sumă importantă de bani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Un bărbat s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia după ce ar fi pierdut sume mari la jocuri. Sursa foto: Facebook.

Tragedia a fost confirmată și de soția bărbatului, care a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare:

„Sufletul meu frumos și bun! Pe cine o să mai alint eu acum așa?! Te iubesc enorm și o voi face până când nu voi mai fi pe acest pământ, copilul tău își imaginează că ai plecat în cel mai lung voiaj de până acum, nu putem să ne consolam cu nimic și nici nu vom putea, așa cum noi nu căutam să îl învinuim pentru acest gest așa vă rog și pe voi să o faceți! Nu îl învinuiți de nimic, rugați va pentru sufletul lui, asta îl ajută sigur! Cu toții știm ce om minunat a fost, plin de viață, cu un cuvânt bun pentru fiecare și gata să ajute mereu! Va mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru încurajări!”, a postat femeia pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*