Tragedie în Mamaia: O femeie s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel

O tragedie cutremurătoare a avut loc în stațiunea Mamaia în dimineața zilei de miercuri, 21 iunie, când o femeie în vârstă de 48 de ani și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 8 al unui hotel.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, incidentul a fost anunțat în jurul orei 04.00, iar polițiștii din Mamaia s-au deplasat imediat la fața locului, unde au constatat că femeia a suferit leziuni fatale în urma căderii.

La fața locului au fost mobilizate și două echipaje SMURD, dar, din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața femeii și au confirmat decesul acesteia.

O anchetă a fost inițiată în acest caz tragic, iar polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Datorita drogurilorvde mare risc pe care le vinde Ionescu Florin,iar Politia ce face??..
    La el acasa e coada de cumparatori..George Enescu 33..
    Sper ca ve ti lua masuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*