A fost prelungit termenul de ridicare a tichetelor de masă pentru vaccinarea completă

Având în vedere perioada extrem de solicitantă pe care sistemul medical o traversează, generată de numărul tot mai mare de persoane care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, Ministerul Sănătății a majorat termenul de ridicare a tichetelor de masă de la 60 de zile la șase luni.

Reamintim faptul că, în municipiul Constanța, la centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional se pot prezenta pentru ridicarea tichetelor de masă, în intervalul orar 08.00 – 18.00, persoanele care au vaccinare completă (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, respectiv o doză Johnson&Johnson) efectuată în perioada 03 – 30 septembrie, la unul din următoarele centre de vaccinare de pe raza municipiului Constanța:

  • Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional
  • Centrul de vaccinare de la City Park Mall
  • Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
  • persoanele vaccinate la domiciliu în această perioadă de echipele mobile ale Centrului de vaccinare – Pavilion Expozițional Constanța.

Persoanele vaccinate la alte centre sunt rugate să se prezinte la centrele unde s-au imunizat.

Atenție! Pentru a intra în posesia tichetelor valorice , cetățenii trebuie să prezinte actul de identitate și vor fi căutați în RENV, dacă nu mai au adeverința de vaccinare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*