A fost încheiată misiunea de cercetare și intervenție în Marea Neagră fără a fi găsită mina marina

Mină marină. FOTO: SMFN

Misiunea de cercetare și intervenție în Marea Neagră a marinarilor militari a fost încheiată fără să fie găsită mina marina.

“Misiunea de cercetare desfăşurată joi, 7 martie, de Forțele Navale Române în raionul maritim Costinești – Tuzla – 23 August – Mangalia s-a încheiat. Nu a fost confirmată prezenţa vreunui obiect plutitor, care ar putea pune în pericol siguranța navigației în zona de responsabilitate a României din Marea Neagră” – Ministerul Apărării Naționale.

Marinarii au căutat astăzi, o mina marină în Marea Neagră, în urma unei sesizări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*