A fost finalizat proiectul de modernizare a sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța

Sediul IJJ Constanța. FOTO IJJ Constanța

Inspectoratul De Jandarmi Judeţean Constanţa (Unitatea Militară 0406 Constanța) a finalizat proiectul ,,Creșterea eficienței energetice la pavilionul 45-13-22 (Comandament) al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța”, finanțat prin Programului Operațional Regional 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului a fost creșterea eficienței energetice a clădirii și sporirea gestionării inteligente a energiei, prin aplicarea unor măsuri în acest sens (reabilitare termică, modernizarea instalațiilor aferente obiectivului și utilizarea surselor regenerabile de energie), în scopul reducerii consumului de energie, asigurând totodată îmbunătățirea confortului, sănătății și siguranței personalului care își desfășoară activitatea în clădire.

Valoarea totală a proiectului este de 7.034.008,27 lei, din care valoarea contribuției nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 4.161.574,96 lei.

Impactul investiției este unul pe termen lung în procesul de dezvoltare al municipiului, investiția contribuind la îmbunătățirea calității mediului înconjurător, economisirea cantității de energie și scăderea costurilor cu aceasta. Totodată, realizarea investiției contribuie la creșterea performanței energetice a clădirii, având impact atât asupra îmbunătățirii condițiilor de lucru a angajaților inspectoratului, cât și în sensul scăderii emisiilor de CO2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*