VIDEO Pasager bătut de un șofer al CT BUS, într-o stație de pe linia 102

Pasager bătut de un șofer al CT BUS, într-o stație de pe linia 102

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un pasager a fost bătut de un șofer al CT BUS, într-o stație de pe linia 102.

Potrivit reprezentanților societății CT BUS, incidentul a avut loc sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 17.15, pe traseul liniei 102, în stația Zorelelor din Faleza Nord. O altercație a avut loc între un pasager care aștepta autobuzul și un șofer al CT BUS, iar incidentul a escaladat, astfel că s-a solicitat intervenția autorităților, prin apelarea numărului unic de urgență 112. Pasagerul a fost transportat la spital, pentru investigații medicale.

Cazul este cercetat de autorități și face obiectul unei anchete interne a CT BUS.

„Suntem în slujba cetățeanului și ne delimităm ferm de orice fel de comportamente care contrazic o conduită adecvată. Abaterile disciplinare sunt tratate cu zero toleranță”, a declarat directorul general al companiei de transport, Aristide Cătălin Dumitrache.

Polițiștii Secției 1 au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Potrivit polițiștilor constănțeni, bărbatul agresat, în vârstă de 65 de ani, își rezervă dreptul de a depune plângere penală în termenul prevăzut de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*