A fost deschisă circulația pe Drumurile Naționale 38, 2A, 3, 22 și 22C din județul Constanța

A fost deschisă circulația pe Drumurile Naționale 38, 2A, 3, 22 și 22C din județul Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat reluarea circulației rutiere, fără restricții de tonaj, pe DN 22C Cernavodă – Murfatlar, DN 2A Hârșova – Mihail Kogălniceanu, DN 38 Agigea – Negru Vodă, DN 3 Ostrov – Murfatlar și pe DN 22 între Lumina și Tulcea.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile – viscol și ninsori consistente, ce au condus la o vizibilitate extrem de redusă, Poliția Rutieră și Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au luat miercuri, 27 ianuarie, măsura închiderii circulației pe aceste sectoare de drum pentru toate categoriile de autovehicule.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*