#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la show-ul de Stand Up Comedy cu Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Toma Alexandru, la Casa Cultură din Constanța

Sorin Pârcălab. FOTO Facebook Sorin Pârcălab

Un spectacol de Stand Up Comedy cu Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Toma Alexandru este programat în data de 7 decembrie,  la Casa de Cultură din Constanța. Cei trei comedianți vor prezenta același spectacol de două ori. Primul va începe de la ora 19.00, iar cel de-al doilea este programat la ora 21.30.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la spectacolul de la ora 19. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol de la ora 19.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 25 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Un nou show marca #CevaMarunt vine în Constanța. E despre oamenii care salveaza planeta, uleiuri esențiale și pizza. Gata, nu va mai dam spoilere. Ia-ți bilet și hai sa-i vezi pe Sorin, Cristi și Toma LIVE
În deschidere va fi Sergiu Mirică pentru că e amuzant și pentru că mai era un loc în mașină.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*