A comandat droguri din China și a fost ridicat de la Poștă de polițiști, odată cu pachetul

Drogurile sintetice au fost confiscate de oamenii legii
Drogurile sintetice au fost confiscate de oamenii legii

Un bărbat din Constanța a ajuns în arest după ce a crezut că poate să comande droguri și să le primească prin poștă.

Acțiunea a fost pusă la cale de poliţiştii de combatere a criminalității organizate sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Constanţa. Ei au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Oamenii legii au ridicat 60 de grame cu substanța în cauză, sosită în țară ambalată într-un colet din China.

Tânărul comandase substanța on-line, de pe un site din China, menționând ca destinatar o rudă a sa.

În urma analizei de laborator a cantității de 60 grame de substanță identificată în colet s-a stabilit că aceasta are ca substanță activă compusul FUB-AKB 48, care face parte din categoria substanțelor noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice).

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar ulterior Tribunalul Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*