Jandarmii constănţeni au în atenţie siguranţa participanţilor la evenimentele publice organizate în week-end

Jandarmii îi îndeamnă pe suporteri la fair-play. FOTO IJJ Constanța

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, alături de lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.

Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele: „Zilele comunei Ciobanu”, în perioada 20-22 septembrie; meciurile de fotbal Axiopolis Cernavodă – Unirea Slobozia și C.S. Poseidon Limanu 2 Mai – Dacia Unirea Brăila, partida de handbal masculin A.H.C.Dobrogea Sud Constanța – C.S.M. Făgăraș; meciul de rugby A.C.S. Tomitanii Constanța – Dinamo București, evenimentul prin care se va încerca stabilirea unui nou record mondial prin formarea celui mai mare semn al Păcii format din oameni, ce va avea loc pe plaja Modern, Cupa Mării Negre la ciclism, Marșul Bicicliștilor, precum și sărbătoarea tradițională Fii Satului la Castelu- sâmbătă 21 septembrie; Săptămâna Europeană a Mobilității – duminică 22 septembrie.

În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii care se pot rătăci cu uşurinţă în zonele aglomerate și să anunțe cel mai apropiat echipaj de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*