A alertat autoritățile că nu își găsește soția în urma unui accident rutier, dar aceasta era acasă

Accident rutier. FOTO ISU Dobrogea

Ambulanța, pompierii de la Descarcerare și polițiștii au intrat în stare de alertă după producerea unui accident rutier. Șoferul unei mașini care s-a răsturnat nu își găsea soția și se bănuia că este sub caroserie. În cele din urmă s-a dovedit că femeia dispărută era…acasă.

În jurul orei 21.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că s-a răsturnat cu mașina între localitățile Nisipari și Dorobanțu Gară. Nu părea rănit grav, dar susținea că nu își mai găsește soția care se afla cu el în mașină. Date fiind cele sesizate, s-a mers pe probabilitatea ca femeia în cauză să fie prinsă sub mașina răsturnată. Drept urmare, la fața locului a fost trimis și o autospecială a ISU Dobrogea cu modul de descarcerare de la stația Medgidia.

Echipajul medical ajuns la fața locului l-a evaluat pe șoferul de 34 de ani, care nu prezenta decât o traumă minoră. În prezența acestora și-a sunat soția, care era… acasă, nu sub mașină sau dispărută, bine sănătoasă.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier care au demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul rutier, dar și dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, ori starea sa de confuzie s-a datorat șocului produs de accidentul rutier.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*