Bărbat din Cernavodă, reținut pentru furt calificat și distrugere. El a produs un prejudiciu de peste 22.000 de lei

Bărbat din Cernavodă, reținut pentru furt calificat și distrugere. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii din Cernavodă au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 47 de ani, din localitate, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere. Paguba produsă astfel depășește 22.000 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul este bănuit că ar fi comis infracțiunile respective în perioada aprilie – mai, când ar fi sustras mai multe bunuri, persoane vătămate fiind mai multe societăți comerciale din județul Constanța. Prejudiciul total este de peste 22.000 de lei.

La data de 11 mai, polițiști din Cernavodă au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanţa, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*