FOTO Baza Sportivă Cimentul din Medgidia a intrat în proprietatea municipalității și urmează să fie reabilitată

Baza Sportivă Cimentul din Medgidia a intrat în proprietatea municipalității. FOTO Facebook Valentin Vrabie

Una dintre bijuteriile municipiului Medgidia, care a fost lăsată în paragină mulți ani, Baza Sportivă Cimentul, va fi reabilitată și redată comunității și va deveni Stadionul Municipal Cimentul.

Realizarea a fost anunțată chiar de primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

„Un vis împlinit! De astăzi, baza sportivă cimentul este proprietatea municipalității!!! (…)Pentru că sportul înseamnă sănătate și pentru că îmi doresc ca cei peste 1.200 de copii din Medgidia, care practică sport, să aibă condiții excelente, am făcut toate eforturile necesare pentru a dezvolta infrastructura sportivă dar și baza materială, fără de care performanța nu ar fi fost posibilă. Astfel, ne putem mândri în aceste momente cu performanțe remarcabile și cu rezultate de excepție, indiferent despre care ramuri sportive vorbim: volei, înot, fotbal, box, ciclism, lupte sau kempo”, a precizat Valentin Vrabie pe pagina sa de Facebook.

După preluarea de către Primăria Medgidia, Baza Sportivă Cimentul va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare pentru a fi redat circuitului sportiv din municipiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*