Constanța va avea viceprimar. Decebal Făgădău anunță decizia pe 23 februarie

Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

După ce Gabriel Stan a fost demis din funcția de consilier și a pierdut postul de viceprimar, a venit timpul ca municipiul să primească, în sfârșit, un om care să preia atribuții importante.

Pe ordinea de zi a Ședinței de consiliu local a fost inclus un punct prin care va fi ales un viceprimar. PSD are prima șansă în această situație, dar Constanța are deja primar interimar (Decebal FĂgădău) și viceprimar (Costin Răsăuțeanu) din partea formațiunii politice așa că acesta ar putea fi un viceprimar cu vederi de dreapta. Rămâne de văzut dacă liberalii se vor implica în această situație, ținând cont de faptul că reprezentanții PNL i-au sfidat pe alegători și ba au votat împotriva bugetului, ba au lipsit de la ședințele de Consiliu Local.

Decizia lui Decebal Făgădău este una menită să aducă stabilitate în Primăria Constanța. Sunt mai multe sectoare care au avut de suferit din cauza neimplicării fostului viceprimar.

În aceeași ședință de Consiliu Local vor fi numiți și doi noi consilieri. Constantin Nițe și Florin Serghei, care se aflau pe listele suplimentare la alegerile din 2012 vor ajunge acum în CLM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*