935 de candidați s-au înscris la Constanța pentru a susține proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. FOTO Catalin Schipor

În data de 11 iulie, va avea loc proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate.

Pentru acestea s-au înscris 935 de candidați, iar examenul se va susține în trei unități de învățământ:

  • Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” – 34,
  • Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” -312
  • Liceul Teoretic „Traian” – 283.

Proba scrisă începe la ora 10.00, iar durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore. Accesul candidaților în centrele de concurs este permis în intervalul 8.00 – 8.45.

Rezultatele se afișează marți, 17 iulie, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța și la centrele de concurs, contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța marți, 17 iulie, până la ora 21.00 și miercuri, 18 iulie 2018, în intervalul orar 9.00 – 15.00, iar rezultatele finale se afișează marți, 24 iulie 2018.

Candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

Adauga valoare acestui articol "935 de candidați s-au înscris la Constanța pentru a susține proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News