8 elevi și 6 angajați în unități de învățământ din Constanța au fost confirmați cu COVID-19

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Direcția de Sănătate Publică a anunțat că de la începerea școlii în format fizic 8 elevi și 6 angajați în unități de învățământ din Constanța au fost confirmați cu COVID-19.

“De la reînceperea școli în format fizic în județul Constanța 8 elevi au fost confirmați cu Sars Cov 2. De asemenea un număr de 6 persoane angajate în unitățile de învățământ au ieșit pozitiv la testele Covid. Facem mențiune toate cazurile prezentate mai sus s-au testat în afara unităților de învățământ”, a transmis DSP Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*