49% dintre cadrele didactice din județul Constanța sunt vaccinate

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. FOTO Catalin Schipor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat pe data de 19 mai, informațiile cu privire la vaccinarea personalului didactic, auxiliar și nedidactic din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța.

Această situație s-a elaborat ca urmare a ultimelor raportări transmise de către managerii școlari, după cum urmează:

  • cadre didactice vaccinate cu doza 1: 163;
  • cadre didactice cu vaccinarea finalizată: 3360;
  • personal didactic auxiliar și nedidactic vaccinat cu doza 1: 67;
  • personal didactic auxiliar și nedidactic cu vaccinarea finalizată: 1137.

Așadar, în județul Constanța, procentul de cadre didactice vaccinate (din învățământul de stat și privat) este de 49% și procentul de personal didactic auxiliar și nedidactic este de 48%.

“Apreciem gradul de responsabilizare al colegilor noștri și încurajăm în continuare participarea la vaccinare ca efort comun, de consolidare a acțiunilor de până în prezent, acțiuni care au avut ca rezultat reîntoarcerea elevilor la școală”, a declarat prof. Sorin Mihai, inspector școlar general.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*