2 proiecte de hotărâre votate în ședinţa ordinară a lunii octombrie, în municipiul Medgidia

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Miercuri, 31 octombrie, la Primăria Municipiului Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal, în cadrul căreia au fost propuse spre aprobare 5 proiecte de hotărâre.

Consilierii locali au votat cu un număr de 18 voturi proiectul privind eliminarea neconcordanței din H.C.L. nr. 67/20.06.2018, în sensul că titlul proiectului își schimbă denumirea în „Modernizarea sistemului de iluminat public pe raza UAT Medgidia” din „Modernizare, extinderea și optimizarea consumului energetic – sistem de iluminat public în municipiul Medgidia”, celelalte prevederi ale hotărârii rămânând neschimbate.

Cel de-al doilea proiect aprobat cu un număr de 13 voturi privește revocarea H.C.L. nr.121/26.07.2017, privind zonarea municipiului Medgidia și revenirea la zonarea aplicabilă în anul 2016, începând cu data de 01 ianuarie 2019.
Proiectul de hotărâre cu numărul 1 aflat pe ordinea de zi, privitor la aprobarea documentației P.U.D. pentru construirea unei hale de producție, spații administrative și anexe în municipiul Medgidia, str. Silozului nr.105A, nu a întrunit cvorumul cerut de lege pentru a fi aprobată. Astfel, o investiție de peste 3,5 milioane de euro, care ar fi creat numeroase locuri de muncă și ar fi contribuit la dezvoltarea economică a municipiului Medgidia, a fost blocată de consilierii locali pentru a treia oară.

Proiectul referitor la aprobarea încetării aplicabilității H.C.L. nr.24/31.03.2016 de modificare a anexei la H.C.L. nr.153/18.12.2014 de actualizare a altor taxe locale decât cele stabilite de Codul Fiscal (cap.III și IV din Anexa nr.1) nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admis.

Totodată, cel de-al treilea proiect de pe ordinea de zi, referitor la aprobarea documentației aferente serviciului de capturare, transport, adăpostire și alte operațiuni sanitar veterinare pentru câinii fără stăpân din municipiului Medgidia și stabilirea modalității de atribuire a contractului a fost retras de pe ordinea de zi de către inițiator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*