18 percheziții, în cinci dosare penale care au ca obiect infracțiuni economice

Percheziții. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare din Constanța, sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, efectuează astăzi, 27 mai, 18 percheziții domiciliare, în cinci dosare penale.

Opt percheziții au loc în județul Constanța, opt în județul Argeș și două în județul Dolj, în cadrul unor dosare de înșelăciune, delapidare, spălarea banilor, evaziune fiscală, infracțiuni de fals și contra sănătății publice.

Prejudiciul total cauzat este de peste 5 milioane de lei.

Totodată, vor fi puse în executare 4 mandate de aducere.

La percheziții participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, criminaliști, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*