Urări pentru comunitatea musulmană din partea primarului comunei Cumpăna cu ocazia Kurban Bayram

Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju

În fiecare an Kurban Bayram se celebrează la o distanță de 70 de zile față de Ramzan Bayramı – Sărbătoarea Ramazanului sau Sărbătoarea Dulciurilor. Nu are o dată fixă.

Anul acesta Kurban Bayram – Sărbătoarea Sacrificiului, cum este denumită în limba română, va avea loc în zilele de 1-2-3-4 septembrie.

Kurban Bayram sau Sărbătoarea Sacrificiului celebrează totala încredere și supunere în fața lui Allah a Profetului Ibrahim (Abraham), gata să-și sacrifice unicul fiu (la acea vreme), Ismael.

“Kurban Bayram este sărbătoarea care ne dă putere să fim mai buni și mai generoși,care ne da căldură în suflet și casă. Cei dragi să va înconjoare cu căldură și duioșenie. Vă rog să primiți cele mai frumoase gânduri și cele mai calde urări de belșug și împlinirea tuturor dorințelor.  Vă urez să aveți parte de sănătate, casă plină de bucurii, noroc și realizări. La mulți ani!” a transmis primarul Comunei Cumpăna, Mariana Gâju, comunității musulmane

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*