15 firme din Constanța au primit aviz de debranșare pentru neplata apei. Restanțele totalizează aproape 24.000 lei

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

O nouă serie de rău-platnici a fost avizată de către SC RAJA SA. Reprezentanții companiei spun că în această perioadă au primit deja avertismente 15 agenți economici din Constanța. Datoriile ajung la aproape 24.000 lei.

Printre ei se află și nume de afaceri cunoscute ale Constanței. Una dintre ele îi aparține lui Niculae Nejloveanu, iar cealaltă consilierului municipal Vasile Roșu.

Iată lista datornicilor care pot rămâne fără apă dacă nu-și achită restanțele în termen de cinci zile:

Datornici la RAJA pentru luna martie 2016

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*