14 proiecte de hotărâre aprobate în ședința ordinară a lunii aprilie, în municipiul Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali al municipiului Medgidia s-au întrunit, joi, 22 aprilie, în ședința ordinară a acestei luni, fiind aprobate 14 proiecte de hotărâre.

Primul proiect admis pe ordinea de zi a fost pentru modificarea HCL nr. 42/2021 privind aprobarea numărului și a cuantumului burselor care se vor acorda elevilor din învățământul preuniversitar de stat pentru semestrul I al anului școlar 2020 – 2021.

Următoarele proiecte de hotărâre votate au privit aprobarea repartizării unor unități locative situate în blocuri ANL din municipiul Medgidia, aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale și a celor construite din fond locativ de stat din municipiul Medgidia, pentru anul 2021, precum și aprobarea preluării unor bunuri domeniu public al municipiului Medgidia aflate în administrarea SC Apollo Ecoterm SRL și transferul acestora în administrarea Consiliului Local al municipiului Medgidia, prin DGDPP.

Punctul cu numărul șase pe ordinea de zi îl reprezintă proiectul pentru modificarea și completarea HCL nr. 131/21.12.2020 privind atribuirea în folosință gratuită către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța a unei părți din imobilul situat în Medgidia, str. Republicii, nr. 56.

Totodată au fost votate și proiectele de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a imobilelor teren intravilan aflate în domeniul privat al municipiului Medgidia, identificate cu numerele cadastrale 110246 și 110181 înscrise în Cartea Funciară Nr. 110246 și Nr. 110181.

Pe ordinea de zi a lunii aprilie a fost votat și proiectul privind aprobarea Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Medgidia în conformitate cu Legea nr. 350/2005.

Un alt proiect de hotărâre votat a fost referitor la atestarea apartenenței la domeniul privat al municipiului Medgidia a unor imobile – terenuri situate în extravilanul municipiului Medgidia.

În cadrul ședinței au fost admise proiectele privitoare la aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, al Poliției Locale a municipiului Medgidia, precum și al Clubului Sportiv „Medgidia”, pentru anul 2021.

Următorul punct pe ordinea de zi a privit mandatarea primarului municipiului Medgidia să semneze contractul de vânzare – cumpărare în formă autentică și alocarea sumei reprezentând prețul final stabilit în urma finalizării procedurii de negociere, cu privire la imobilele Complex Sportiv amplasate în intravilanul municipiului Medgidia, str. Cimentului, având numerele cadastrale 103122 și 103123.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*