13 persoane, rude între ele, reținute de polițiști în urma unui bătăi generale soldate cu patru răniți

13 persoane, rude între ele, reținute de polițiști în urma unui bătăi generale. FOTO Arhiva CTNews

Un grup de 13 persoane, între care cinci femei, au fost reținute de polițiștii constănțeni, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce, în urmă cu o săptămână, au provocat un scandal în urma căruia patru persoane au ajuns la spital.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în urma cercetărilor dintr-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală – Postul de Poliție Dobromir au reținut 13 persoane bănuite de comiterea faptelor, pe raza localității Lespezi din județul Constanța.

„Astfel, la data 7 septembrie, în urma unui conflict spontan, două grupuri de persoane, rude între ele, s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul consumului de alcool. Patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital”, au precizat sursele citate.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 13 persoane, opt bărbați și cinci femei, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*