Primăria Constanța, căutări disperate pentru un organizator pentru “Festivalul Iernii 2018”. Bugetul alocat este de 1,2 milioane lei

1.2 milioane lei pentru Festivalul Iernii 2018

Primăria Municipiului Constanţa invită organizațiile interesate să participe la sesiunea de selecție a ofertelor pentru „Festivalul Iernii 2018”.


Citește și: Primăria Constanța se pregătește să cheltuiască 1,3 milioane lei pentru Festivalul Iernii și Ziua Dobrogei


Ultima zi în care se pot depune propunerile pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru proiectele nonprofit de interes general este 24 septembrie, ora 16:00.

Bugetul maxim disponibil pentru „Festivalul iernii 2018” este de 1.200.000 de lei, inclusiv TVA.

Proiectele se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro, la rubrica ”Achiziții publice și finanțări nerambursabile”, pct.98 și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă, nr. 27.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*