100 de locuri în plus la creșele din Constanța

Numărul locurilor din creșele constănțene a fost suplimentat cu 100. FOTO DGAS Constanța

După decizia Guvernului de a permite creșelor să funcționeze din nou la capacitate maximă la insistențele municipalității constănțene, Direcția Generală de Asistență Socială anunță că numărul locurilor din creșe a fost suplimentat cu 100.

Astfel, cele patru creșe care sunt în administrarea Primăriei Constanța, pentru care s-au făcut înscrieri, de la începutul anului școlar vor putea fi frecventate de 215 copii.

Listele cu copiii admiși, în limita locurilor aprobate, se publică pe site-ul instituției și se afișează la sediul Direcției administrare creșe Constanța, în scurt timp.

Amintim că, în Constanța în momentul de față funcționează patru creșe, unele dintre ele funcționând în alte spații pe fondul lucrărilor de reabilitare și alte trei sunt în proces de reabilitare cu fonduri europene. De asemenea, o creșă va fi amenajată cu fonduri din bugetul local și se poartă discuții pentru închirierea altor spații pentru suplimentarea locurilor.

Nu în ultimul rând, Primăria Constanța a depus solicitări la Compania Națională de Investiții pentru construirea altor două creșe, în speranța că vor reuși să răspundem nevoilor cât mai multor mame.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*