10.000 de pomi fructiferi oferiți GRATUIT de Primăria Peștera

Pomi fructiferi gratuiți la Peștera
Pomi fructiferi gratuiți la Peștera

Primarul Valentin Vrabie s-a ținut de cuvânt. Cei 10.000 de pomi fructiferi gratuiți au sosit astăzi în comuna Peștera.

Pomii au fost aduși prin programul “Fructe sănătoare pentru copiii noștri” și vor ajunge la toate cele 1000 de familii din comuna Peștera și satele învecinate. Distribuția lor începe luni, 21 martie.

“Astăzi au sosit cei peste 10.000 de pomi fructiferi, care vor fi oferiți gratuit familiilor din comuna Peștera. Mâine, începând cu ora 9, aceștia vor fi distribuiți familiilor din localitatea Peștera iar marți începând cu ora 10, familiilor din satele Izvoru Mare, Ivrinezu Mare și Ivrinezu Mic. Să avem un rod bun!”, a declarat primarul Valentin Vrabie.

Programul “Fructe sănătoase pentru copiii noștri” este menit să refacă fostele livezi din gospodăriile celor din Peștera. Primăria din comună oferă cel puțin 10 meri, peri, caiși, gutui, prini sau orice alt pom fructifer celor care doresc să-l planteze în curte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*