Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Năvodari

Primăria Năvodari. FOTO Primăria Năvodari

Primăria Orașului Năvodari invită toți copiii, sâmbătă, 1 iunie, în Parcul Central, pentru a sărbători împreună copilăria.

„Este o ocazie perfectă pentru a ne bucura, indiferent de vârstă, de momentele pregătite cu această ocazie.

Începând cu ora 11.00 și până la 13.00, toți cei prezenți vor fi învăluiți într-o atmosferă de poveste. Programul se anunță unul încărcat: jocuri și activități interactive, spectacol de teatru și păpuși, pictură pe față, baloane modelatoare, momente de magie și multe alte surprize pentru cei mici” – Primăria Năvodari.

Intrarea este gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*