Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită alături de polițiștii constănțeni

Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski"

Polițiștii constănțeni invită toți copiii miercuri, 1 iunie, începând cu ora 12.00, însoțiți de părinți, bunici și profesori, în zona centrală a municipiului Constanța, respectiv în fața Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, situat pe bulevardul Tomis, pentru a sărbători, împreună, Ziua Internațională a Copilului.

Pentru că această activitate este dedicată celor mici, polițiștii constănțeni le-au pregătit multe surprize: prezentarea autospecialelor și a tehnicii instituției (ordine publică, rutieră, criminalistică, acțiuni speciale), educație rutieră și concursuri.

Copiii vor avea ocazia de a-i întâlni pe „mascați” și patrupedele acestora, de a-și crea amprenta, care le va rămâne drept amintire, de a se urca pe motocicletele polițiștilor rutieri și a de a vedea interiorul autospecialelor polițiștilor de ordine publică.

Toate aceste activități vor fi acompaniate de muzică, zâmbete, dulciuri și multe, multe baloane.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor Constanța și ai International Police Association – Regiunea 1 Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*