Ziua Internațional a Navigatorului este sărbătorită și la Constanța de către SLN

Nave la operare în Portul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Ziua Internațional a Navigatorului (Day of the Seafarer) se sărbătorește în fiecare an în data de 25 iunie.

Cu acest prilej, Organizația Internațională Maritimă (IMO) a subliniat și de data această rolul major pe care îl au navigatorii din întreagă lume în ceea ce privește comerțul mondial și în viață de zi cu zi a tuturor locuitorilor planetei. Aniversarea din acest an se va desfășura sub motto-ul „Mulțumim navigatori !”

Sindicatul Liber al Navigatorilor împreună cu Inspectoratul ITF România și organizațiile responsabile pentru serviciile de bunăstare a navigatorilor (Seamen’s Club Constanța și Centrul Internațional pentru Marinari din Agigea) vor desfășura o serie de vizite navigatorilor de la navele aflate în porturile românești Constanța și Agigea pentru a află câteva din problemele cu care aceștia se confruntă dar și pentru a crea scurte momente de sărbatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*