Zilele Constanței: o placă de granit cu Gara Maritimă, inaugurată în Piața Ovidiu

Placa de granit cu Gara Maritimă, inaugurată în Piața Ovidiu. FOTO APM SA Constanța

Directorul general al Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța, Florin Goidea, a inaugurat sâmbătă, 21 mai, de Ziua Constanței, o placă de granit pe care este gravată clădirea de patrimoniu a Gării Maritime din Portul Constanța, în cadrul evenimentului „Simboluri de Ziua Constanței”.

Florin Goidea a subliniat și de această dată importanța Portului Constanța pentru întreaga comunitate constănțeană.

Evenimentul își propune să scoată în evidență monumentele de patrimoniu, dar și multiculturalitatea acestui oraș.

Asociația Dobrogea de Patrimoniu a organizat acest eveniment în colaborare cu CN APM SA Constanța și Primăria Municipiului Constanța, sâmbătă, 21 mai, de la ora 11.00, în Piața Ovidiu.

Manifestarea din Piața Ovidiu are ca scop promovarea patrimoniului cultural, material și imaterial din Constanța, de sărbătoarea Constanței, pentru constănțeni și vizitatori.

Pe o a două placă de granit a fost gravat monumentul istoric Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*