Zeci de jandarmi constănțeni vor fi la datorie în acest week-end

Autospecială a Jandarmeriei implicate într-un accident rutier în timpul unei misiuni de intervenție în Ovidiu. FOTO cu rol ilustrativ

Aproximativ 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor fi zilnic la datorie în acest sfârșit de săptămână, acționând  în cooperare cu polițiștii constănțeni,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, precum și în patrule independente.

Astfel, potrivit IJJ Constanța, militarii vor asigura ordinea publică la manifestările sportive organizate în județ, sâmbătă 8 octombrie în localitatea Castelu la Concursul de cros pentru copii, la Năvodari cu ocazia desfășurării partidei dintre C.S. Năvodari și R.C. Bârlad, în cadrul Ligii Naționale de Rugby și la meciul de handbal dintre C.S.M. Constanța și C.S.A. Steaua București, la Sala Sporturilor din Constanța.

Totodată, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a  meciurilor de fotbal F.C.V. Farul II – Înainte Modelu, C.S. Gloria Albești – C.S. Gloria Băneasa, la meciul de handbal masculin C.S. Medgidia – C.S.M. București, duminică 9 octombrie în localitatea Medgidia, precum și la acțiunea de protest organizată duminica aceasta în fața Instituției Prefectului Constanța.

Zilnic, jandarmii din structurile de pază și protecție instituțională din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor desfășura misiuni specifice la obiective din competență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*