Zeci de evenimente culturale deosebite, susținute în această vară de artiștii Teatrului „Oleg Danovski”

Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski"

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va susține, în perioada 10 iunie – 15 septembrie, Stagiunea artistică estivală, în cadrul cărei vor da reprezentanții în aer liber pentru publicul constănțean.

Evenimentele vor avea loc pe terasa teatrului sau pe scena special amenajată în fața instituție, în parc, în fiecare weekend începând cu ora 20.30.

În compania fermecătoare a muzicii, cei prezenți vor putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni. „O Sole Mio”, „Magic Swing” sau „Pianul călător”, sunt doar câteva dintre spectacolele susținute de artiștii de la malul mării.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*