Zeci de amenzi aplicate în zona Gării Constanța pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Controale efectuate de polițiștii de la Transporturi în zona Gării Constanța
Acțiune privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2

Zeci de amenzi au fost aplicate de polițiștii de la Transporturi, în zona Gării Constanța, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au desfășurat, în ultimele zile, în zona Gării Constanța, acțiuni de verificare a respectării prevederilor legale privind diminuarea impactului răspândirii virusului COVID-19, menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea activităților de taximetrie ilegală.

Cu ocazia controalelor, au fost legitimate aproximativ 160 de persoane și au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 88.000 de lei, dintre care 58 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 25 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, trei pentru nereguli constatate la normele privind transporturile pe căile ferate române și o sancțiune privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, un bărbat de 52 de ani, din Constanța, a fost depistat de polițiști în timp ce ar fi efectuat transport neautorizat de persoane, în zona Gării Constanța, unde două tinere ar fi urmat să fie transporte în regim de taxi în stațiunea Mamaia. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei și i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare pentru o perioadă de 6 luni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*