Zeci de amenzi aplicate în zona Gării Constanța pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Zeci de amenzi au fost aplicate de polițiștii de la Transporturi, în zona Gării Constanța, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au desfășurat, în ultimele zile, în zona Gării Constanța, acțiuni de verificare a respectării prevederilor legale privind diminuarea impactului răspândirii virusului COVID-19, menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea activităților de taximetrie ilegală.

Cu ocazia controalelor, au fost legitimate aproximativ 160 de persoane și au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 88.000 de lei, dintre care 58 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 25 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, trei pentru nereguli constatate la normele privind transporturile pe căile ferate române și o sancțiune privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, un bărbat de 52 de ani, din Constanța, a fost depistat de polițiști în timp ce ar fi efectuat transport neautorizat de persoane, în zona Gării Constanța, unde două tinere ar fi urmat să fie transporte în regim de taxi în stațiunea Mamaia. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei și i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare pentru o perioadă de 6 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*