Yucca, iarba albastră, stuf chinezesc și trestie de China, plantate în Parcul Tăbăcărie din Constanța

Continuă plantările de primăvară. FOTO Primăria Constanța

Echipe ale Primăriei Constanța au plantat în Parcul Tăbăcărie mai multe specii de arbuști ornamentali și plante perene erbacee precum yucca, iarba albastră, stuf chinezesc sau trestie de China.

Acțiunea de plantare va continua și joi, 21 aprilie, în Tăbăcărie, în Parcul Viitorului din zona CET și în stațiunea Mamaia.

„Ne dorim cu toții un spațiu verde și îngrijit, însă pentru a se ajunge acolo este nevoie de multă muncă și de eforturi comune. Operațiunile diferă în funcție de fiecare plantă, de fiecare arbore/arbust în parte, precum și de dimensiunea și tipul acestora iar personalul de specialitate știe la fiecare pas ce este de făcut”, au precizat reprezentanții instituției.

Constănțenii sunt rugați să protejeze plantele și spațiul verde și, în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic, să sesizeze acest lucru la numerele de telefon: 0241/550.055 – Dispecerat Primăria Constanța, și 0241/484.205 și 0341/922 – Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*