Vremea se răcește la Constanța: ploi, descărcări electrice și Cod galben de vânt puternic

Din seara zilei de joi, 31 martie, de la ora 18.00, și până pe 2 aprilie, la ora 21.00, municipiul Constanța se află sub atenționare de Cod galben de vânt puternic. În intervalul menționat, vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de 55 – 65 km/h și trecător peste 70 – 75 km/h.

Vremea va deveni instabilă, vor fi descărcări electrice, posibil și vijelii. Pe arii restrânse, va ploua mai ales sub formă de aversă, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 20 – 30 l/mp. Începând de sâmbătă, vremea se va răci treptat.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922
  • Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență  – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*