Primăria Constanța anunță că iluminatul public va funcționa în data de 27 aprilie, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între orele 8 – 16 pentru verificarea noii instalații de iluminat  

FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că mâine, 27 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 16:00, iluminatul public va funcționa pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronson cuprins între intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și strada Soveja pentru verificarea noii instalații de iluminat public.

Totodată, vineri va fi pus în repus în funcțiune noul sistem de semaforizare de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja.

Măsura opririi semaforului a fost necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*