Vrei să vinzi mărțișoare? Iată regulile impuse de Primăria Constanța

Mărțișoare de la Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Mărțișoare de la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, începând cu data de 16.01.2017, la City Park Mall, din Bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C – în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice.

Dosarele vor conține următoarele acte:

  • cerere tip;
  • certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului;
  • actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262);
  • certificat de atestare fiscală eliberat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța din care să reiasă că nu figurează cu debite restante.

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în  H.C.L. nr. 382/2016 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2017 – anexa nr. 8, respectiv:

  • 200 lei taxa de autorizare pentru desfăşurarea de activităţi temporare;
  • 1,50 lei/mp/zi pentru zona A;
  • 1,00 lei/mp/zi pentru zona B.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*