FOTO VIDEO Premierul Viorica Dăncilă și omologul său eston, Jüri Ratas, au inaugurat ruta Tallinn – Constanţa

Cei doi prim miniștrii au fost așteptați cu covorul roșu, garda de onoare și de oficialități. FOTO Cătălin SCHIPOR

Premierul român, Viorica Dăncilă și omologul său eston Jüri Ratas au aterizat în seara de sâmbătă 16 iunie, pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ din Constanța, la inaugurarea rutei ce va lega Estonia de România,  Tallinn-Constanţa.

Primul zbor al companiei Nordina a adus pe litoralul românesc și și 60 de turiști estoni, în afară de delegația oficială. Aeronava companiei aeriene naţională a Estonie a fost primită cu „botezul“ tunurilor de apă. Întâi au coborât câțiva membrii ai delegației oficiale, apoi cei doi prim miniștrii, care au fost întâmpinați cu covorul roșu și garda de onoare, fiind așteptați de ministrul de interne, Carmen Dan, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, primarul Constanței, Decebal Făgădău, senatorul Nicolae Moga și alte oficialități.

A urmat o scurtă conferință de presă, în care au fost făcute declarații cu privire la acest eveniment.

Cei doi au participat duminică 17 iunie și la inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei la Universitatea „Ovidius“ .

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*