Vrei să scapi de plata pentru căldură înainte de Paști? Iată procedura de oprire a agentului termic

Problema cu căldura în Constanța

RADET Constanța îi informează pe toți consumatorii săi că în conformitate cu prevederile art. 10 alin. (1) din Ordinul ANRSC nr. 483 din 2008 privind contractul candru de furnizare a energiei termice în sistem centralizat, întreruperea furnizării căldurii se realizează după ce timp de 3 zile consecutiv se înregistrează între orele 18.00 și 6.00 o valoare medie a temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mare.

“Facem precizarea necesară că furnizarea agentului termic se realizează la o temperatură corelată atât cu evoluția temperaturilor exterioare ale aerului cât și cu viteza vântului, aceste reglaje permanente fiind realizate prin intermediul unui sistem de senzori monitorizați în sistem SCADA”, au precizat reprezentanții RADET.

Consumatorii care nu mai doresc căldură în imobil sunt rugați să informeze în scris RADET Constanța data la care vor închide robinetele, în vederea efectuării citirii contoarelor de energie termică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*