Vrei să fii polițist de frontieră? Garda de Coastă Constanța angajează

Angajat al Poliției de Frontieră. FOTO Facebook
Angajat al Poliției de Frontieră. FOTO Facebook

Garda de Coastă a iniţiat procedura de ocuparea a 78 posturi vacante de ofiţeri şi agenţi de poliţie de frontieră, prin concurs, prin încadrare directă sau reîncadrare a ofiţerilor, începând cu data de 27.09.2016, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei.

Posturile scoase la concurs prin încadrare directă sunt repartizate astfel: 

66 agenţi în domeniul operativ prin încadrare directă;

7 ofiţeri și 2 agenți specialiști prin încadrare directă;

De asemenea, vor mai fi scoase la concurs:

3 posturi de ofiţeri în domeniul operativ, prin procedura de reîncadrare, cu recrutarea persoanelor care au avut calitatea de poliţist.

Depunerea cererilor de înscriere la concurs pentru posturile operative de agenţi scoase la concurs prin încadrare directă (din sursă externă), se va face în perioada 27.09-04.10.2016, între orele 08.00–14.00, inclusiv în zilele de sâmbătă (01.10.2016) şi duminică (02.10.2016), între orele 09.00-13.00, la sediul Gărzii de Coastă.

Informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţii de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare, precum şi tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului/examenului pentru post pot fi obținute de la structurile de resurse umane ale Gărzii de Coasta, avizierul de la sediul Gărzii de Coastă, precum şi de pe site-ul instituției  www.garda-de-coasta.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*