Vrei să fii polițist de frontieră? Garda de Coastă Constanța angajează

Angajat al Poliției de Frontieră. FOTO Facebook
Angajat al Poliției de Frontieră. FOTO Facebook

Garda de Coastă a iniţiat procedura de ocuparea a 78 posturi vacante de ofiţeri şi agenţi de poliţie de frontieră, prin concurs, prin încadrare directă sau reîncadrare a ofiţerilor, începând cu data de 27.09.2016, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei.

Posturile scoase la concurs prin încadrare directă sunt repartizate astfel: 

66 agenţi în domeniul operativ prin încadrare directă;

7 ofiţeri și 2 agenți specialiști prin încadrare directă;

De asemenea, vor mai fi scoase la concurs:

3 posturi de ofiţeri în domeniul operativ, prin procedura de reîncadrare, cu recrutarea persoanelor care au avut calitatea de poliţist.

Depunerea cererilor de înscriere la concurs pentru posturile operative de agenţi scoase la concurs prin încadrare directă (din sursă externă), se va face în perioada 27.09-04.10.2016, între orele 08.00–14.00, inclusiv în zilele de sâmbătă (01.10.2016) şi duminică (02.10.2016), între orele 09.00-13.00, la sediul Gărzii de Coastă.

Informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţii de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare, precum şi tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului/examenului pentru post pot fi obținute de la structurile de resurse umane ale Gărzii de Coasta, avizierul de la sediul Gărzii de Coastă, precum şi de pe site-ul instituției  www.garda-de-coasta.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*